miercuri, 12 decembrie 2012

De dulce...în fiecare zi !

   Mă amuz, uneori cu batista-n dreptul ochilor, de faptul că toate lumea înjură. Unii mai "dulce", alţii mai "iute" dar toată lumea înjură. Nu cred că există om, cel puţin în secolul nostru, care să nu fi înjurat măcar o dată-n viaţa lui. Asta m-a făcut să mă gândesc la factori şi la rezultatele unui cuvânt de dulce adresat cuiva sau pur şi simplu, în vânt..

  Păi, "pana mea" că asta-mi permit să zic, o injurătură se întinde aşa pe buzele posesorului pană la urechile celuilalt şi face tumba ca să revină din nou la ăla de la care a plecat, nu? Da. Pentru că oamenii nu vor accepta niciodată să rămână datori la o "plată gratuită".

  Nervi, stres sau pur şi simplu n-ai chef de X şi o zici...aşa porneşte înjurătura că na, dacă nu avem activitate ne cam plictisim şi dacă nu ne plictisim măcar să spunem ceva acolo, orice, fie ea şi-o înjurătură. Ce mare satisfacţie ai...pff, atât de mare încât nici nu o vezi !

  Dar...suntem şi noi oameni şi mai trântim câte una, doua de dragul artei care nu există şi uite aşa până ajugem la ticul verbal şi pac...ne-a lovit şi ne trezim într-o plină conversaţie care e ok şi "p**a mea", de parcă ai avea...

  Ne trecem prietenul/prietena prin origini...şi ne vedem de treabă ca să ne mai rămână ceva şi pentru a doua zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu