sâmbătă, 30 iulie 2011

Iubirea ta a nascut un..balaur deghizat in Fat-Frumos.


Urme de pacat zac in noi precum dunele de nisip in mijlocul desertului ce tipa insetat dupa un strop de ploaie.Dar nu despre desert vreau sa va vorbesc, ci despre...o sa vedeti.Cum ziceam pacate avem toti, indiferent de sexul nostru.

Barbatul care iubeste femeia, care traieste din amintiri, care se prinde de orice pentru a ajunge la ea devine inevitabil animalul ce musca din ea, fiind mereu pe urmele ei.
La orice pas, dorinta de a crede in tine ca esti barbat, ca poti te tranforma intr-o fiara, devii o fantoma obsedata de cuvintele ei, de parfumul inmiresmat de femeie, de trecutul cu ea si transformi masca iubirii si sentimentul primavaratic intr-o obsesie obositoare ce mananca din tine.Prematura obsesie la inceput ca sa-ti poti da seama ca iubirea ta de fapt este obsesie, nebuneasca si dependenta apoi, ca la urma sa transformi demonul din tine in a fi patologic.
Cu ce ti-a gresit ea?Nu te iubeste. Si ce? Vrei forta zeilor in mainile tale si o faci pe prostul contestand vorba ca "iubirea cu forta nu se poate", la tine totul se poate, mai putin sa renunti la obsesiva ta iubire..fara rost, sincer.E adevarat, crezi in tine si spui ca o iubesti, cand de fapt tot ce faci este sa o ataci precum lupul flamand, dar iti urmezi idea ca dragostea care zvagneste in adancul sufletului tau nici nu e dragoste ci obsesie nascuta de creierul tau si de obisnuinta ta si toate acestea pentru ca ai un caracter slab, infect, de balaur care scuipa osandanu flacari cum ar fi normal, pe pielea fiintelor nevinovate, angelice tie si spirituale ca zanele ce le salveaza printii de balauri.
Sa-ti spun vestea proasta, balaur deghizat in Fat-Frumos, TU nu esti printul ei, nu esti tu cel care s-o salveze de rau, tu esti doar cel care-i aduce raul in suflet, ii ameninti existenta cu iubirea ta vulgara si silnica de adevar, obsesie ce-ti murdareste sufletul cu praf si noroi..Gata, te-ai tranformat in demon o data cu iubirea ta obsesiva, dar vrei sa pari un inger care ai tranformat iubirea si pasiunea ta pentru ea intr-o obsesie..sfatul meu este sa dispari inainte sa fii mancat de obsesia ta, monstrul ce s-a nascut in tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu